Upute za pacijente

UPUTE ZA PACIJENTE

Želimo Vam dobrodošlicu i hvala Vam što ste odabrali naš Rehabilitacijski centar. Naše osoblje Vam stoji na raspolaganju te nam se slobodno obratite ako imate pitanja.

Molimo Vas da se držite dogovorenog rasporeda i da na Vaše termine dođete nekoliko minuta ranije kako bi se stigli presvući i kako bi Vas naše osoblje pripremilo za terapiju, ako to terapija zahtijeva.

Kako se obući za terapiju?

  • rame – majica bez rukava

  • lakat – kratki rukavi

  • koljeno i kuk – kratke hlačice

  • stopalo – kratke pamučne čarape

  • leđa – trenirka ili kratke hlačice i obična majica.

U dvorane za vježbe ulaz je moguć isključivo u čistim papučama/tenisicama.

Ne odgovaramo za izgubljene i otuđene vrijednosti unutar našeg rehabilitacijskog centra.

Ljubazno Vas molimo da nemogućnost dolaska na termin prijavite na broj mobitela 063 883 700 ; 092 212 7508, putem facebook ili instagram profila ili maila rehabilitacijski.soleus@gmail.com najmanje šest sati prije dogovorenog termina.

OPĆE PREDRASUDE I GREŠKE

Početni plan terapije je procjena naših fizioterapeuta. Postoji mogućnost da će trebati manje ili više terapija od inicijalne procjene za potpuni i zadovoljavajući rezultat Vaše terapije.

Ukoliko se ne pridržavate uputa koje ste dobili od naših fizioterapeuta i liječnika, utoliko nije moguće postići potpuni učinak terapije. Ne očekujte trajna rješenja svog problema ako ne promijenite nezdrave i loše navike ili ne radite vježbe koje ste dobili za „domaću zadaću“.

Molimo Vas, nemojte očekivati brzo izlječenje kod kroničnih tegoba. Ako Vas nešto muči godinama, zar nije nerealno očekivati da će se problemi riješiti „preko noći“?

Nemojte uspoređivati svoje tegobe s tegobama drugih. Svako ljudsko tijelo je jedinstveno i svatko drugačije reagira na tretman i terapiju.

Nemojte tražiti rješenje svojih problema na internetu! Molimo Vas da se oko svih nedoumica posavjetujete sa stručnim osobljem iz našeg Rehabilitacijskog centra.