O nama

Rehabilitacijski centar Soleus je mjesto za rehabilitaciju s fizioterapijom. Nalazimo se u Posušju u zgradi u sklopu novog stambenog naselja na adresi Mile Bošnjaka 9.

Naš tim čine visoko školovani fizioterapeuti Danijel Boban i Marijana Mandurić koji pokrivaju cjelokupan spektar osnovnih i specijalnih fizioterapijskih tehnika, a svakodnevno surađujemo s doktorima specijalistima i kolegama fizioterapeutima iz Bosne i Hercegovine te inozemstva.

Danijel Boban je uz to i službeni fizioterapeut Taekwondo reprezentacije Bosne i Hercegovine, Nogometnog kluba Posušje, Taekwondo kluba Poskok Posušje i Ženskog Nogometnog kluba Inter.

Tko su naši pacijenti?

Osim amaterskih i profesionalnih sportaša, naši su pacijenti sve osobe koje imaju bilo kakve mišićno-koštane tegobe i posturalne smetnje. Od čestih dijagnoza s kojima se svakodnevno susrećemo možemo istaknuti diskus hernije, ishialgije („išijas“), pomaknuća kralježaka, uklještenje živaca, kalcifikate, sportske ozljede te mnoge druge.

Kako pomažemo našim pacijentima?

Kombinacijom manualne terapije, fizikalne terapije, dekompresijske terapije kralježnice i ciljanih vježbi liječimo i ublažujemo bolna stanja u cijelom lokomotornom sustavu. Kao najveći benefit liječenja u našoj ustanovi treba spomenuti primjenu specijalnih fizioterapijskih tehnika odnosno multidiscipliniran pristup svakoj pojedinoj dijagnozi.

Zašto mi?

Višegodišnjim stjecanjem znanja i iskustva na području fizikalne i manualne terapije te medicinske masaže profilirali smo se u jednu od vodećih Rehabilitacijskih centara u Bosni i Hercegovini.