Česta Pitanja

Gdje se mogu parkirati?

Parkirati možete na parkingu koja se nalazi u stambeno-poslovnom kompleksu u kojem je smješten rehabilitacijski centar sva mjesta koja nisu označena kao privatna.

Koji su načini plaćanja?

Usluge pružene u našem rehabilitacijskom centru mogu se platiti gotovinom ili virmanskom uplatom na naš bankovni račun.

Kako se mogu naručiti za termin?

Narudžbu za termin je moguće napraviti na broj mobitela: 063 883 700 i 092 212 7508, putem e-maila rehabilitacijski.soleus@gmail.com, putem facebook i instagram profila ili dolaskom u polikliniku.

Koliko dugo se čeka za termin?

Termin se može dobiti već isti dan kada nazovete ili za nekoliko dana. To može ovisi o Vašem i našem rasporedu te o tipu terapije koji Vam je potreban.

Mogu li dobiti savjet putem telefona?

Telefonski Vas možemo informirati o uslugama, tretmanima i tehnikama koje pružamo u poliklinici, ali Vam ne možemo dati savjet kako da, primjerice, ublažite bol u leđima ako niste bili kod nas na detaljnom pregledu i ako nismo upoznati s Vašom zdravstvenom situacijom.

Da li su tretmani bolni?

Većina tretmana se izvodi do granice boli, dakle, kada pacijent počne osjećati nelagodu ili bol terapeut će se prilagoditi i nastojat će odraditi terapiju nekim drugim pristupom/tehnikom.

Koliko traju terapija/tretmani?

Manualna terapija traje od 45 do 60 minuta. Fizikalna terapija po proceduri traje 15-30 minuta. Parcijalna masaža traje 30min, ali u tom slučaju se ne provodi pregled niti specifične terapije.

Koliko mi je potrebno dolazaka da se moj problem riješi?

Vrlo je teško odrediti broj dolazaka jer se svaka osoba i svaki slučaj razlikuje. Većini pacijenata je potrebno od 5 do 10 dolazaka, no ima i slučajeva kada je jedan dolazak dovoljan za otklanjanje problema.

Koja je razlika između fizikalne i manualne terapije?

Manualna terapija je tip terapije u kojom se mišićno-koštana tkiva tretiraju direktno rukama od strane fizioterapeuta, dok se pod fizikalnom terapijom podrazumijevaju fizioterapijske procedure poput elektroterapije i magnetoterapije te ostale aparature koja se koristi.